avatar
     
Lifestyle

Lesbische Scarlet (35) en Joyce (34) zoeken zaaddonor via YouTube

Scarlet: 'Een grotere oproep dan dit kunnen we niet uitzetten'

De Utrechtse vloggers Scarlet (35) en Joyce (34) willen graag samen een kindje krijgen. Voor hun zoektocht naar een geschikte zaaddonor gooien ze hun YouTube kanaal Ik Vrouw Van Jou  in de strijd. Met hun video ‘Zaad Gezocht’ hopen ze uit te komen bij degene die ze het juiste zaad kan leveren. 

Scarlet en Joyce hebben maar liefst 41.000 trouwe volgers. Op hun kanaal proberen ze altijd een zo eerlijk en representatief mogelijk beeld van hun leven te geven. Persoonlijke en zware onderwerpen zoals depressie en eetstoornissen gaan ze niet uit de weg, daar waarom zouden ze de zoektocht naar een zaaddonor niet online doen? In het AD is te lezen dat de twee vrouwen het spannend vinden, maar vooral de waarde inzien van wat ze doen. “Voor onszelf, maar ook voor de mannen en vrouwen die kijken en zelf worstelen met vergelijkbare problemen.”

“We hopen echt dat we hiermee een leuke vent kunnen treffen”

Het Utrechtse liefdeskoppel is al tien jaar samen. Sinds vier jaar denken ze aan het krijgen van een kindje. Vertrouwen in de donor is voor de dames het meest belangrijk. Net als de klik met de man. Over het succes van de oproep op YouTube zijn ze positief. ,,We hebben een groot bereik. Een grotere oproep dan dit kunnen we niet uitzetten. We hopen echt dat we hiermee een leuke vent kunnen treffen.” Tot nu toe ziet het er goed uit. Zo’n vier uur na de plaatsing hadden ze zeven reacties binnen van mannen. Samen gaan de vrouwen alle reacties uitgebreid lezen. Mannen die serieus overwegen om de twee vrouwen te helpen, kunnen mailen naar [email protected]

Wil je meer zien van Joyce & Scarlett? Abonneer je op Ikvrouwvanjou. 

BRON: AD 

 

Booking.com