avatar
     
News

‘It’s always better preggy together’

Tess Milne (29) tegelijkertijd zwanger met tweelingzus Lisa

Presentatrice Tess Milne en haar tweelingzus zus Lisa (29) zijn beide in verwachting van hun eerste kindje. Op Instagram deelt de presentatrice een prachtige foto waarop zij en haar zus zwanger te zien zijn. ‘It’s always better preggy together’ luidt de tekst die erbij staat.

“Wij zijn zo’n tweeling die elkaar op alle fronten feilloos aanvoelt. Onze levens lopen synchroon. Ik wist altijd al dat als één van ons in verwachting zou raken, de ander snel zou volgen. En dat is uitgekomen.” In het AD vertelt Tess dat veel onbelangrijke of juist belangrijke gebeurtenissen in haar leven en het leven van haar zus gelijktijdig zijn gebeurd.

Als eeneiige tweeling hebben de dames een sterke connectie en dat is altijd al zo geweest. Tess noemt een bijzonder voorbeeld: “Lisa was een tijdje geleden drie maanden door Maleisië aan het trekken en terwijl ze daar zat schrok ik ‘s nachts plotseling wakker. Volkomen in paniek zei ik tegen mijn man Ties ‘ik moet mijn zus direct bellen want er is iets met haar aan de hand’. Toen ik haar aan de lijn kreeg bleek ze net uit het water te zijn getrokken. Lisa was tijdens het duiken te snel naar de oppervlakte gegaan en onwel geworden. Wat zij had meegemaakt is levensgevaarlijk. Godzijdank is het goed afgelopen. En ik besef meer dan ooit dat we als tweelingzussen gevoelsmatig zijn gelinkt. Dat geeft een veilig gevoel. We letten, ook al is de afstand tussen ons groot, op elkaar.”

Tegen haar bevalling ziet Tess niet op. Ze laat het gewoon gebeuren, want ze kan het niet plannen. Wel ziet ze tegen de bevalling van Lisa op: “Het lijkt me lastig om op de gang te moeten wachten tot haar kindje er is.” Tess is iets later uitgerekend dan haar tweelingzus. Ze wordt ongeveer rond dezelfde tijd voor het eerst moeder en tante. Een bijzondere bijkomstigheid: omdat Lisa en Tess genetisch identiek zijn zullen hun kindjes op het erfelijke vlak overeenkomsten hebben. Tess: “Genetisch gezien is het kind van Lisa straks mijn ‘halfkind’ en hetzelfde geldt voor mijn baby!”

It’s always better.. preggy together! @lisaamil 👯 #twins #pregnant #metznvierenopdefoto

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

BRON: AD
FOTO: INSTAGRAM TESS MILNE

Booking.com