avatar
     
Health

Annic is zwanger en deelt alles met haar volgers

'Ik ga misschien dingen delen waarvan jij denkt: Annic, dit hoef ik niet van jou te weten'

Annic van Wonderen is eigenaresse van het business inspiratie-platform: Annicvw.com. Ze is ondernemer, adviseur voor ondernemers, spreker, dagvoorzitter en YouTuber. Elke zondag deelt ze een weekvlog en deze maand heeft ze goed nieuws: ze is na twee jaar zwanger van haar eerste kindje…

Op de pagina van haar YouTube kanaal schrijft Annic: “IK BEN ZWANGER! Ik kan je niet vertellen hoe ontzettend dankbaar, trots en dólgelukkig ik ben! Dit was écht mijn ALLER, ALLER, ALLERGROOTSTE wens… Vandaag deel ik mijn persoonlijke verhaal vanaf het moment dat ik gestopt ben met de pil totdat ik zwanger raakte.”

Annics leven is het afgelopen jaar een behoorlijke rollercoaster: ze wordt ten huwelijk gevraagd, haar woning brandt af en ze wordt zwanger. Afgelopen december filmde ze zichzelf nadat ze een zwangerschapstest deed en filmt ze uitgebreid hoe ze al haar vrienden en familie vertelt dat ze zwanger is. De beelden deelt ze destijds niet op haar kanaal omdat ze een buitenbaarmoederlijke zwangerschap blijkt te hebben. Hoe deze emotionele gebeurtenis voor haar was en hoe het voor Annic na deze periode was, hoor je in onderstaande video.

Annic deelt haar emotionele verhaal omdat ze zelf veel video’s op YouTube heeft gekeken in de anderhalf jaar dat ze zwanger wilde worden waar ze kracht uithaalde. Ze hoopt dat andere vrouwen nu kracht kunnen halen uit haar openhartig verhaal. Wij feliciteren Annic en haar partner met de zwangerschap en zijn bij dat zij haar verhaal wil delen!

Jongetje of meisje? Benieuwd? Check Annics kanaal. 

BRON: ANNICVW.COM

Booking.com