avatar
     
Lifestyle

Hoe trek je je minder aan van anderen?

Selfhelp Sanny: 'Mensen zijn niet bezig met jou'

Sanny Verhoeven geeft in deze video antwoord op de kijkersvraag van Lilly: hoe trek je je minder aan van anderen? Sanny heeft een paar leuke en direct toepasbare tips en de video is dan ook zeker de moeite waard om te bekijken. Waar je bijvoorbeeld echt even bij stil moet staan: mensen zijn helemaal niet met jou bezig. Mensen zijn vooral met zichzelf bezig. Hoe dat zit? Sanny legt het je uit. Ook interessant: je minder aantrekken van wat andere mensen van je vinden heeft ook alles te maken met kiezen voor jezelf. De boeken die zij op dit moment leest zijn: The Life Changing Magic of Not Giving a Fuck van Sarah Knight en De Edele Kunst van Not Giving a Fuck van Mark Manson.

Booking.com