avatar
     
Food

Aldi verkoopt gin-tonic en perzik-prosecco ijs

Breaking: alleen dit weekend, dus ga met je slaapzak voor de deur liggen

De geruchten gingen al langer: Aldi zou gin-tonic gaan verkopen. En ja hoor, het is zover! Dit weekend is deze verfrissende zomercocktail te koop als verkoelende ijslolly. En er is nog een verrassing: naast de gin-tonic waterijsjes vind je in het vriesvak van de supermarkt ook een perzik-prosecco variant. 

De verkoelende prosecco ijsjes bevatten 38% prosecco en de gin-tonic variant bevat 11% gin. In elk ijsje vind je een alcoholpercentage van 4.5%. Voor een doos met vier ijsjes betaal je € 1,99. En als je er dan toch bent, neem dan direct wat flesjes rosé mee, want Aldi verkoopt een van de beste rosé wijnen er wereld.  Je moet wel snel zijn want de ijsjes zijn helaas alleen dit weekend verkrijgbaar; van vrijdag 7 juli tot en met zondag 9 juli.

Booking.com