avatar
     
Like & Win

LIKE & WIN: 2 bioscoopkaarten ‘100% Coco’

Met welke #styletiger wil jij naar @cocodefilm?

De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden maar dat dat wordt lastig wanneer ze op haar nieuwe school Coco de Clown wordt genoemd. Namens Dutch Filmworks mogen wij twee bioscoopkaarten weggeven. Met wie wil jij naar @cocodefilm? 

Het verhaal 100% Coco is het eerste deel van een kinderboekenserie van de Amsterdamse schrijfster Niki Smit. Dit boek is nu verfilmd en vorige week in premiere gegaan. Als Coco op haar nieuwe school voor Coco de Clown wordt uitgemaakt besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als ‘grijze muis’ door het leven te gaan.

Ze gaat in spijkerbroek naar school maar showt haar opvallende outfits anoniem op haar modeblog The Style Tiger. Uitgerekend deze blog wordt dé hit van modeminnend Nederland, maar niemand vermoedt dat Coco de #styletiger is. Of wel? Zou ze dan toch nog een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

Wil jij twee gratis kaartjes winnen voor deze heerlijke kinderfilm? Like dit bericht dan op Facebook. Natuurlijk vinden we het ook leuk als je in een reactie laat weten met wie je naar deze film zou willen gaan en waarom. De winnaar ontvangt naast twee bioscoopkaarten ook nog drie patches die je op je kleding kan borduren. Is jouw zoon, dochter, neef, nichtje, buurmeisje of oppaskindje ook een #styletiger? Reageer dan nu en maak kans op kaarten! Maandag 10 juli maken we de winnaar bekend op Facebook.

Ben je nu al benieuwd naar de film? Bekijk alvast de trailer en volg 100% Coco op Instagram

Trailer 100% Coco

Filmposter 100% Coco

Screenshot uit de film 100% Coco

BRON: DUTCH FILMWORKS

 

Booking.com