avatar
     
TV Tip

Kim Kardashian vertelt over overval in hotel in Parijs

'Ik wist dat er iets verschrikkelijk fout zat'

Aanstaande zondag gaat Kim Kardashian in Keeping Up With the Kardashians  gedetailleerd in op de gruwelijke overval die op haar is gepleegd in een hotel in Parijs. In de aflevering is Kim te zien met haar twee zussen Khloe en Kourtney Kardashian.

Kim legt uit dat ze in bed lag en bedacht haar gezicht te wassen maar begon in te dommelen. Op dat moment hoorde ze ‘gestommel op de trap’ en dacht dat het Kourtney en haar assistente Stephanie waren die terugkwamen van het stappen. Kim riep naar hen, maar er kwam geen reactie waarnaar haar “hart begon de bonzen in haar keel.”

“De man kwam binnen, greep mijn telefoon uit mijn handen, gooide me op het bed terwijl ik dacht: dit is het einde’

Kim vertelt aan haar zussen dat haar kamerdeur op een kier stond en dat ze door de opening kon zien dat “twee mannen een andere man vasthielden” en de twee mannen een politie-uniform droegen.  Kim vertelt: “Ik stapte uit mijn bed en pakte mijn telefoon en dacht gelijk: “ik weet niet hoe ik het alarmnummer moet bellen in een ander land” en legt uit dat ze beveiliger Pascal probeerde te bellen die bij Kourtney was. Juist op dat moment kwam één van de mannen binnen en greep de telefoon uit haar hand.

De man kwam binnen, greep mijn telefoon uit mijn handen, gooide me op het bed terwijl ik dacht: dit is het einde,” zegt Kim.
Toen realiseerde ze zich dat de man die buiten haar kamer was neergehaald de conciërge was. Hij werd geboeid en had de sleutel van haar kamer nog in zijn handen. “Later vertelde hij me dat ze vroegen: “waar is de vrouw van de rapper? Laat ons in haar kamer,” en dat ze op zoek waren naar de vrouw van Kanye West.

‘Keeping up with the Kardashians’, zondag 26 maart om 20:00 uur op E.! E! Entertainment Television is een Amerikaanse televisiezender. De zender is onder andere te ontvangen via KPN en Ziggo.

Booking.com