avatar
     
Food

Aanleren is makkelijker dan afleren

Inspiratie voor het hele gezin in Easy Peasy Family

Op zoek naar inspiratie voor de broodtrommel en ideeën voor gezonde en voedzame snacks en traktaties? Je vindt het allemaal in het boek Easy Peasy Family 2. Maar liefst honderd recepten, praktische tips en veel informatie over eetgedrag is dit een ideaal boek voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd. Aanleren is makkelijker dan afleveren zeggen de dames. Gezond leren eten is voor de allerkleinsten ontzettend belangrijk. Ook staan er tips in het boek over boodschappen doen, eten bewaren, koelen en invriezen.

Schrijfsters en bedenken Claire van den Heuvel en Vera van Haren zijn beide moeder van in totaal vier kleine jongetjes. Claire runt sinds 2008 het succesvolle platform Bluebelle Foodworks. Het eerste boek dat ze samen schreven was Easy Peasy, en het familieboek is het logische vervolg.

Dit boek gaat op het verlanglijstje! Ook benieuwd? Je bestelt het boek hier.

Booking.com