avatar
     
Stories

Reacties op oproep Lindsay: Ik heb mij aangemeld als potentiële stamceldonor

'Je hebt me ontroerd'

Na de oproep van Lindsay kregen we verschillende reacties, via Facebook en vooral via email. Eén lezer, Robert, schreef het volgende:


Beste Lindsay,

Ik wist dit niet. Jouw verhaal en dus ook het verhaal van je lotgenoten was niet-bestaand voor mij, terwijl ik niet aan de onderkant van de maatschappelijke ladder sta.

Ik heb mij zojuist, in eerste instantie getriggerd door de tweet van Annabel Nanninga, aangemeld als potentiële stamceldonor.

Doneren is een een hele kleine moeite voor gezonde mensen, met een mogelijk enorme impact voor patiënten zoals jij. Ik hoop dat ik nog wat meer mensen kan overtuigen om zich als stamceldonor aan te melden. Ik ga daar in ieder geval mijn best voor doen!

Je hebt me ontroerd. Ik ‘reaguur’ nóóit, maar dit raakte me, omdat het relatief gezien zo simpel op te lossen is. Heel veel sterkte, en hopelijk vind je je match op tijd.

Met vriendelijke groet,

Robert


Naschrift, redactie

Naar aanleiding van de emotionele oproep van Lindsay is de oproep om meer stamceldonoren massaal gedeeld. Dat leverde tot nu toe al 808 nieuwe aanmeldingen op, en nog steeds ontvangen we mails van mensen die zich ook bij Matchis hebben gemeld.

Booking.com