avatar
     
Music & more

De video van dit liedje maakt je hele dag goed: ‘They Don’t Make ‘em Like You Anymore’

Vlaamse zanger strikt tien prachtige bekende Nederlandse vrouwen én de Dolly Dots voor heerlijke videoclip

De Vlaamse zanger Tom Helsen heeft een nieuwe video gemaakt van zijn nummer ‘They Don’t Make ‘em Like You Anymore’. Voor de videoclip liet hij tien Nederlandse bekende vrouwen zijn nummer zingen vroeg hij ook de Dolly Dots naar de studio te komen. Het resultaat? Kijk zelf maar! 

Tom Helsen strikte onder andere Jennifer Hofman voor een Nederlandse versie van de videoclip van zijn nieuwste nummer. Welke actrices herken jij nog meer? In de originele videoclip van het lied zijn Toms acht favoriete Belgische zangeressen te zien; Hilde Van Mieghem, Hilde De Baerdemaeker, Clara Cleymans, Eva Van Der Gucht, Joke Devynck, Reinhilde Decleir, Ella-June Henrard en Lynn Van Royen.

Wij worden heel vrolijk van deze video, jij?

Booking.com