avatar
     
Stories

Arie Boomsma op 14e misbruikt door vriend

'Hij bracht het onder het mom dat een meisje dat straks ook bij mij ging doen en dat het daarom goed was te weten hoe het werkte'

Arie Boomsma is op zijn veertiende misbruikt door een vier jaar oudere jongen. De achttienjarige vriend vroeg Arie hem oraal te bevredigen, dat vertelt de presentator in een interview met de Volkskrant. Gelukkig heeft het misbruik hem niet beschadigd en heeft het zijn seksleven nooit in de weg gestaan. 

Eerder vertelde Arie al misbruikt te zijn door castingdirector Job Gosschalk. Nu vertelt hij als tiener misbruikt te zijn door een vriend. Hij was dronken en zijn vriend vroeg hem te bevredigen. Arie: “Hij bracht het onder het mom dat een meisje dat straks ook bij mij ging doen en dat het daarom goed was te weten hoe het werkte. Daardoor heb ik lang getwijfeld of hij het echt als voorlichting bedoelde. Naïef natuurlijk. Maar ik had nog nooit wat gedaan op dat gebied, ik had nog niet eens haar op mijn lijf.”

Arie zegt in het interview dat hij niet werd gedwongen: “Niet gedwongen gedwongen. Als ik het niet had gedaan, had hij mij niet geslagen ofzo.” De seksueel ervaringen die hij als veertienjarige had hebben hem niet beschadigd. “Het heeft me niet beschadigd in de zin dat het later mijn seksleven in de weg zat. Al kan ik me goed voorstellen dat je dat wel hebt als er echt sprake is van misbruik.” Arie heeft nooit aangifte tegen zijn vriend gedaan, maar vertelt dat de ervaring hem nog wel lang heeft dwarsgezeten. “Jarenlang heb ik me afgevraagd waarom hij dat had gedaan”, zegt hij tegen de krant.

Wil je het hele interview lezen? Dat kan hier. 

FOTO: VERA DE KOK

 

 

Booking.com