avatar
     
News

Stuur dinsdag tot 17.00 uur gratis Valentijnskaarten met PostNL

#echtepostiszoveelleuker #geefliefde #nietplakkenmaarsmakken

Zoals jullie weten ben ik groot voorstander van echte post: brieven, kaarten en post-its op de spiegel van de badkamer en briefjes in de koffer van je liefje als hij of zij op reis gaat. Waarom? Echte post is zoveel leuker… 

Het allerleukste van Valentijnsdag is toch wel de jaarlijkse actie van PostNL: op dinsdag 13 februari 2018 stuur je namelijk gratis kaarten naar je grote liefde, je beste vriend, lievelingstante, stiefmoeder of opa door een lippenstiftkus op het postzegelvakje van je envelop op kaart te drukken. Meer hoef je niet te doen!

Voor 17.00 uur naar de brievenbus


Vorig jaar heb ik er een ochtend voor uitgetrokken om voor allerlei lieve mensen om mij heen een persoonlijke kaart te maken, want er zijn toch weinig dingen leuker dan echte post?! Op je envelop schrijf je het adres van jouw valentijn; uiteraard moet dit een adres in Nederland zijn. Let erop dat je je post voor 17.00 uur in een rode brievenbus gooit!

Natuurlijk vindt PostNL het leuk om te zien wat mensen met deze fantastische actie doen. Hoe deel jij je liefde? Laat het weten via social media met #geefliefde. Heb je een valentijnskaart met een kus gestuurd of heb je er een ontvangen? Deel het op social media via #nietplakkenmaarsmakken.

Booking.com