avatar
     
News

‘De Posjes’ te zien in nieuw realityprogramma

 'Vamos Met De Familie Pos' vanaf 2 mei op RTL4

De familie Pos, bekend van het eerste seizoen van de realityserie Helemaal Het Einde in Chili, begint aan een nieuw televisieavontuur. Zender RTL4 maakte vandaag bekend dat Stephan, Ilona, Bjorn en Tygo vanaf 2 mei te zien zijn in de realityserie Vamos Met De Familie Pos.

De Posjes worden in de nieuwe serie gevolgd tijdens hun roodtrip door Zuid-Amerika. De familie is van plan om van Chili, naar Argentinië, Brazilië, Colombia en Peru te reizen. Omdat Bjorn en Tygo, de kinderen van Stephan en Ilona lange tijd vrij zijn van school, kunnen ze er drie maanden met zijn allen op uittrekken. De reis van de familie is in zes opeenvolgende afleveringen te volgen.

‘De Posjes’ verruilden december 2016 hun dagelijkse leventje in Hilversum in voor een nieuw avontuur in Chili. In samenwerking met Wijnvoordeel.nl ontwikkelde de familie een eigen bubbelwijn; genaamd possecco. Na de feestelijke bubbel brachten Stephan en Ilona ook een rosé, rode en witte wijn op de markt.

De reis van de familie Pos is vanaf 2 mei in zes opeenvolgende afleveringen te volgen op RTL4.

FOTO: RTL4

Booking.com