avatar
     
Food

Comeback frikandellenvlaai: te koop tijdens carnavalsweekend

Schroom niet om de vlaai te upgraden met wat toefjes mayonaise en een gesnipperd uitje

Mocht je deze vrijdagmiddag niet al supergelukkig zijn omdat het bijna weekend begint, dan wordt je het na het lezen van dit bericht: de frikandellenvlaai is weer verkrijgbaar bij Aldi. De taart is uitsluitend te koop tijdens dit carnavalsweekend. En jaja: ook boven de rivieren!

De frikandellenvlaai werd geïntroduceerd in november en is nu opnieuw te koop. Laat het idee van een zoete taart varen en geniet van deze heerlijke hartige vlaai met frikandellen en currysaus. Vanaf vrijdag 9 tot en met zondag 11 februari vind je de vlaai in het koelvak van Aldi. 

Warm is de taart uiteraard het lekkerste: warm hem acht minuten op 180 graden op in de oven en schroom niet om de vlaai te upgraden met wat toefjes mayonaise en een gesnipperd uitje!

Booking.com