avatar
     
Stories

Amerikaanse vrouw bevalt in hal van spoedeisende hulp

'Het was niet zoals ik het had gepland, maar het eindigde zonder tussenkomst en met een gezonde baby'

Tags:

De Amerikaanse Jes Hogan is bevallen in de hal van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Geboortefotograaf Tammy Karin wist de ongewone maar gelukkig succesvolle bevalling vast te leggen in foto’s. Op de site van de fotograaf deelt de moeder haar bijzondere bevallingsverhaal. 

Baby Maxwell besloot na dagen van weeën ineens naar buiten te willen komen. Jes en haar man Travis haastten zich naar het ziekenhuis in Manhattan. Jes belde haar geboortefotograaf in de auto om te laten weten dat ze onderweg was. “Toen we de laatste afslag naar het ziekenhuis bereikten, begon ik te schreeuwen dat die baby zou komen.” Travis twijfelde geen seconde en reed direct door naar de spoedeisende hulp. Op dat moment kwam fotograaf Tammy ook aan in het ziekenhuis die Jes kon helpen de receptioniste ervan te overtuigen dat er met zeer veel spoed hulp nodig was bij een bevalling. 

“Het was mijn gekste geboorte, maar ook de meest perfecte”

Personeel van het ziekenhuis had niet in de gaten hoeveel haast er was geboden. Jes:”Ik begon mijn broek uit te trekken omdat ik voelde dat het hoofdje van de baby al naar buiten kwam. Ik bukte en voelde zijn hoofdje al in mijn hand. Ik keek naar mijn man en zei: “Travis, pak hem!” Zonder enige aarzeling deed Travis wat hij moest doen en pakte hij zijn zoon aan. Fotograaf Tammy heeft in beelden weten te vangen hoe verpleegkundigen op het nippertje aankomen en baby Max succesvol wordt geboren op de vloer van het ziekenhuis.

Moeder Jes: “Het was mijn gekste geboorte, maar ook de meest perfecte. Het was niet zoals ik het had gepland, maar het eindigde zonder tussenkomst, met een gezonde baby, en geweldige die ons ondersteunden. Het was mooi en ik zal voor altijd van elke herinnering houden.”

BRON: LITTLE LEAPLING PHOTOGRAPGY (TAMMY KARIN)

Booking.com