avatar
     
Fashion

Zwangere Roxeanne Hazes (25) maakt van Zeeman lingerie een hit

'Als gegoten, alsof het leven al niet duur genoeg is. Enjoy, ladies...'

De vijfentwintigjarige zangeres Roxeanne Hazes is in verwachting en deelt op haar Instagrampagina prachtige foto’s van zichzelf in lingerie. Waar koopt ze deze prachtige kanten slipjes toch? Maandagavond besluit Rox haar fans antwoord te geven: ze koopt haar sexy lingerie bij Zeeman. Voor minder dan vier euro.

“Als gegoten, alsof het leven al niet duur genoeg is. Enjoy ladies…” schrijft Roxeanne op haar Instagrampagina bij een foto waarop ze is te bewonderen in een hoge zwarte tailleslip met kant. Naast de foto deelt ze ook een screenshot van de Zeeman webshop met daarbij de tekst: “Zit als gegoten, geen grap.” Inmiddels is de slip uitverkocht op internet.

Booking.com