avatar
     
News

Hiep hiep hoera! ShePostsOnline is jarig!

Om dit te vieren geven we een week lang cadeautjes weg...

Tags:

Hiep hiep… hoera! ShePostsOnline is jarig! Een jaar geleden begonnen we een online magazine voor vrouwen. Inmiddels hebben we veel vaste lezers en dagelijks nieuwe lezers, waarvan een kwart ongeveer man is! Wij zorgen voor jouw dagelijkse portie Blogs, News, Food, Lifestyle en Stories. En daar zijn we trots op. 

Om te vieren dat ons magazine één jaar is geworden geven we een week lang cadeautjes weg… Houd ShePostsOnline de komende dagen dus goed in de gaten, zodat je onze Like & Win acties niet mist. Omdat we graag contact hebben met onze lezers, zouden we het heel leuk vinden als je ons laat weten hoe lang jij al fan bent van ShePostsOnline. Ook zijn we benieuwd naar wat je lievelingsrubriek is.

Zit jij elke maandag klaar voor de column over Helemaal Het Einde? Lees je ShePostsOnline vanwege de artikelen over liefdesverdriet van onze psycholoog Petra van der Heiden? Ben je dol op de kookboekenreviews of lees je vanwege de persoonlijke blogs? Wie is je favoriete gastblogger? En wat vond je het leukste artikel dat we het afgelopen jaar publiceerden? Laat het ons weten!

Liefs,
Hannah

Booking.com