avatar
     
Blogs

Helemaal Het Einde – Week 45

'Tot overmaat van ramp slaat de intens chagrijnige vrouw van Wijnvoordeel.nl haar autogordel in de snuit van haar collega' 

“JA! JA! LEUK!” Addy heeft een blikje Redbull gedronken en is naar de school van zijn kinderen getogen om naar een sportevenement te kijken. Helemaal tevreden is hij niet als hij ziet hoe zijn dochters basketballen. “Ze staan met z’n vijven op één vierkante meter!”

Zijn handen jeuken om zijn dochters écht goede tips te geven. Tijdens een korte pauze herinnert hij zijn kinderen eraan in de tweede helft even heel goed te letten op de zogenaamde afspeellijn, want hoe zij in het veld stonden; dat gaat natuurlijk niet werken. Eva herinnert Addy er even aan dat zij en haar klasgenoten niet hebben geoefend en daar zakt Addy’s broek van af. De gymleraar van zijn dochters heeft zo te zien lekker empanada’s zitten eten in plaats van zijn leerlingen sportonderwijs te geven.

“Voetjes op tafel en een bubbeltje erbij: ook wel eens even lekker, doen ze anders nooit”


De Posjes rijden richting de Andes om met twee zakenrelaties uit Nederland empanada’s, ofwel Chileense kaassoufflés te eten. Niets mis mee. Na een sneeuwballengevecht gaan ze met de importeurs van hun wijn op weg naar hun appartement en laat Steef ‘de set’ zien. Na de rondleiding begint het beste gedeelte: ‘het slap lullen’. Voetjes op tafel en een bubbeltje erbij: ook wel eens even lekker, doen ze anders nooit.  

Als deze twee types de meest televisiegenieke mensen van Wijnvoordeel.nl zijn dan ben ik blij dat ik er niet werk. Nondeju, wat een zure hoofden. Klagen over de kou terwijl je weg bent voor een zakenreisje. Ik weet het niet hoor. Terwijl Ilona het al heeft opgegeven probeert Stephan zijn gasten nog wat op te beuren met flauwe grappen, maar veel helpt dit niet. Het stel is de voorspelbare grapjes van Stephan spuugzat en er volgt een zeer ongemakkelijke autorit. Tot overmaat van ramp slaat de inmiddels intens chagrijnige vrouw ook nog haar autogordel in de snuit van haar collega. 

AU! 😂 #oeps #helemaalheteinde #hhe

Een bericht gedeeld door Helemaal Het Einde (@helemaalheteindertl) op


De van Kooijtjes zijn trots: zij hebben weer mail van de uitgever en dit keer is het positief nieuws. Het eerste ontwerp van de binnenkant van het yogaboek is af en die ziet er hartstikke gaaf uit. Jeroen hangt een Hawaii slinger om zijn nek om laten zien hoe opgetogen hij is terwijl Jana (11) vertelt dat ze houdt van rustige babypoppen.

“Het lijkt erop dat Addy eindelijk zijn eerste centjes heeft verdiend! Champagne! “


Karel en An eten een frietje mee met de familie van Wichen want ze hebben slaapruimte nodig voor hun ‘work aways’ en hebben interesse in de houten hutjes van Addy en As. Addy kan het goed samenvatten: “Zij hebben ruimte nodig en wij hebben ruimte.” Addy vindt het heel leuk dat hij iets voor Karel kan betekenen. Sterker nog: het lijkt erop dat Addy eindelijk zijn eerste centjes heeft verdiend! Champagne! 

“WHAT KIND OF MEAT IS THIS!?” Stephan heeft iets teveel Chardonnay gedronken en omschrijft zijn zakenlunch in de Chileense winery als een dagje wellnessjjjj. Hips. Jeroen en Linda van Kooij drinken vino’s bij Karel en Ann die vieren dat ze een huis bouwen met vreemde mensen, voor vreemde mensen. Heel intens allemaal.

“Ik denk dat het tijd is voor een nieuw seizoen…”

Voor Astrid is de verkoop van de cabana’s een groot feest: lekker spullen opruimen en uitzoeken. Zo vindt ze het superleuk om de stickers van haar miljoenenbusiness ‘The Orange Waffle’ weer eens tegen te komen en nu kan ze gaan bedenken wat ze daar eens mee gaat doen. Bewaren, verkopen, verbranden…?! Ook vindt Astrid een oorbel terug die ze kwijt was. Ik denk dat het tijd is voor een nieuw seizoen… Nieuwe mensen, een nieuw land… Wat vinden jullie?

 

Booking.com