avatar
     
TV Tip

Annabelle: Creation

Het vervolg op de film over de bezeten pop Annabelle kun je binnenkort thuis kijken: durf jij?

In 2014 verscheen de succesvolle film Annebelle en het langverwachte vervolg op deze film draaide afgelopen zomer in de bioscoop. Warner Bros Home entertainment brengt op 13 december de horrorfilm Annabelle: Creation uit op Blu-ray en DVD, Digital Download en Video on Demand. Durf jij het verhaal van de pop die je de stuipen op het lijf jaagt thuis te kijken?

Annebelle: Creation speelt twaalf jaar de na de tragische dood van de dochter van Samuel en Esther Mullins af. De poppenmaker en zijn vrouw bieden onderdak aan een non en enkele meisjes uit een weeshuis in de buurt dat wordt gesloten. Al snel merken de meisjes dat er vreemde dingen gebeuren in het grote huis van Samuel en Esther; ze krijgen te maken met een bezeten pop: Annabelle.

De film is geregisseerd door David F. Sandberg, bekend van Lights Out en wordt opnieuw geproduceerd door Peter Safran en Jame Wan, onder andere bekend van The Conjuring. In Annabelle: Creation zijn glansrollen weggelegd voor Stephanie Sigman (Spectre), Talitha Bateman (The 5th Wave), Lulu Wilson (Ouija 2, Deliver Us from Evil), Philippa Coulthard (After the Dark), Grace Fulton (Badland), Lou Lou Safran (The Choice), Samara Lee (Foxcatcher, The Last Witch Hunter).

BRON: MEDIA TORNADO