avatar
     
News

Executie Clinton Young van de baan

Jessica Villerius: 'Voor nu vieren wij het leven en het feit dat er dus wel degelijk gerechtigheid bestaat'

Jessica Villerius probeert al jaren de naderende executie van de Amerikaan Clinton Young te voorkomen en nu is er breaking news: de executie is voorlopig van de baan. Vanavond geeft Jessica hier uitleg over bij RTL Late Night. 

Jessica schrijft op haar Facebookpagina: “De executie is voorlopig van de baan, het gaat in ieder geval nog maanden duren, mocht ie überhaupt nog doorgaan. De datum is in zijn geheel vervallen en er wordt voorlopig geen nieuwe vastgesteld.” Jessica volgde Clinton voor haar documentaire ‘Deal met de Dood‘. Ze beet zich zo vast in het onderwerp dat ze nu al jaren met de zaak bezig is.

“Clinton krijgt een nieuwe hoorzitting op basis van de claim die zijn advocaten hebben ingediend over het feit dat David Page keer op keer onder ede heeft gelogen. Mijn getuigenis is daar ook onderdeel van. Hopelijk krijgt hij vervolgens een nieuw proces, wat de inzet altijd is geweest. Voor nu vieren wij het leven en het feit dat er dus wel degelijk gerechtigheid bestaat! Heel dankbaar voor de kans die hem en zijn -super blije- advocaten nu wordt gegund.”

Wij zijn heel blij met dit nieuws en willen Jessica en haar team feliciteren met wat ze voor elkaar hebben gekregen!

FOTO: KRO-NCRV

Booking.com