avatar
     
TV Tip

De vrolijke vijfling

De avonturen van Ava, Hazel, Olivia, Parker en Riley

Afgelopen winter tipten we je al over een serie op TLC over een gezin met zes meisjes, waaronder een vijfling: The Busby family. De Amerikaanse vijfling Ava Lane, Hazel Grace, Olivia Marie, Parker Kate, and Riley Paige kwamen bij 28 weken ter wereld en zijn inmiddels 21 maanden oud. Grote zus Blayke is inmiddels zes jaar oud. Ouders Adam en Danielle Busby hebben hun handen vol aan hun zes dochters en delen hun avonturen graag met de rest van de wereld.

Het gezin uit Houston wordt gevolgd door televisiemakers van TLC voor de serie OutDaughtered en heeft daarnaast een eigen YouTube kanaal. Op het kanaal ‘It’s a Buzz World’ post de familie iedere week nieuwe video’s. We zien de vijfling plezier hebben in de zon en zwemmen, het verjaardagsfeest van grote zus Blayke en je ziet wat er gebeurt als papa alleen thuis is met zijn zes dochters. 

Voor iedereen die ervan houdt om te spieken hoe andere ouders het aanpakken met het opvoeden van hun kinderen en voor iedereen die wil relativeren (waar maak ik me toch zo druk over met één (!) peuter) is het kanaal de moeite waard. Wat erg schattig is om te zien is hoeveel de meisjes van karakter verschillen. Zo vertelt moeder Danielle dat dochter Olivia altijd lacht, Parker het meest ondernemend is en Hazel het liefste van allemaal is en de meeste knuffels geeft. Hazel is het enige roodharige meisje van de familie en ontwikkelt zich anders dan haar zussen. Zo liep ze als laatste en heeft ze als enige een brilletje. De zorgen die Adam en Danielle maken over de ontwikkeling van Hazel delen ze ook met hun kijkers. Zo vinden ze het soms best lastig om Hazel niet te vergelijken met haar vier zussen.

FOTO’S: IT’S A BUZZ WORLD

Booking.com