avatar
     
Talk

Een lieve vader trotse vader met een schattig klein moppie

Dit was wat ons opviel aan de vakantiefoto van Arie Boomsma met Bobby Jo

Iedere keer ben ik verbaasd, nee verbijsterd over wat wij allemaal wel niet met z’n allen vinden van mensen die we helemaal niet kennen. De vakantiefoto van Arie Boomsma met zijn dochter Bobby Jo zorgde dit weekend voor de aardige ophef. En omdat al snel na het plaatsen van de foto duidelijk was dat iedereen wel een mening had over de foto, besteedde menig vrouwenmagazine er vandaag aandacht aan. 

‘Praat mee!’ Wat vind jij?’ ‘Verstandig of niet?’ ‘Ehh, wat boeit het? Wat boeit het wat wij, totale buitenstaanders van deze familie van deze vakantiefoto vinden? En als we er al iets van winden, waarom voelen we dan de behoefte om deze mening te uiten?! Wij snappen het niet. Wij zien een knappe en trotse vader met een heerlijke peuter. We zien dat de peuter al lekker lang haar heeft en een vrolijk zwembroekje draagt. We zien een blauw zwembad waar we allemaal wel een duikje in zouden nemen. Kortom: een vader op vakantie die geniet van en met zijn kind. That’s all. Happy holiday Arie, Romy en Bobby.

FOTO: INSTAGRAM ARIE BOOMSMA

Booking.com