avatar
     
Blogs

“Yeah, that’s my girl”

De prela van Juul vindt het tijd om het officieel te maken

Zaterdagavond: tijd om even lekker los te gaan! Ik sta met L. op de dansvloer, hij heeft zijn handen op mijn heupen terwijl die druk van links naar rechts wiegen. Naast mij staat een man. Hij is op leeftijd, is kaal en heeft zijn jas om zijn middel gebonden. Een typische toerist. Zijn ogen volgen mij overal. Ik krijg spontaan jeuk. L. ziet hoe de beste man avances probeert te maken en grijpt onmiddellijk in. Hij laat de beste man even zien dat ik bij hem hoor. L. pakt mij vast en begint mij innig te zoenen. De kalende man vraagt aan L. of ik zijn vriendin ben. L. twijfelt geen moment en zegt trots: yeah, that’s my girl!

Van binnen moet ik enorm lachen. Hem horen zeggen dat ik zijn meisje ben is toch een bevestiging. Weliswaar een bevestiging van iets dat ik al wist, maar toch. Het voelt goed! Heel wat biertjes en dansjes later lopen we door de regen naar huis. Na een paar minuten pakt hij mijn hand vast, hoe romantisch, en zegt: “Juul, ik denk dat het tijd is om het officieel te maken…”

Ik ben een beetje overdonderd en het eerste wat ik roep is: “waar komt dit ineens vandaan…?!” Domme opmerking natuurlijk, want van hem hoeft het op deze manier niet meer. Logisch. Ik bied duizendmaal mijn excuses aan en vraag hem hoe hij ineens tot dit besluit is gekomen. “Toen die man aan mij vroeg of je mijn meisje was en ik heel trots JA zei, wist ik het zeker. Ik wil dat je de mijne bent!”

Relatiestatus: het is niet meer zo ingewikkeld!

Booking.com