avatar
     
Like & Win

TAG JE ZUS & WIN: 2 bioscoopkaarten ’47 Meters Down’

Zussen Kate & Lisa gaan kooiduiken met haaien in Mexico en dat gaat mis...

Op 22 juni gaat de spannende film ’47 Meters Down’ in premiere in De Nederlandse bioscopen. De film gaat over twee zussen die tijdens een vakantie in Mexico gaan kooiduiken met haaien. ShePostsOnline mag namens Dutch FilmWorks twee kaartjes voor deze film weggeven. Tag je zus en win! 

De zussen Kate en Lisa zijn klaar voor een onvergetelijke vakantie in Mexico. Wanneer zich de gelegenheid aandient om in een kooi grote witte haaien te bekijken is Kate meteen erg enthousiast. Lisa heeft er minder zin in, maar gaat uiteindelijk ook akkoord. Niet veel later bevinden ze zich twee uur van de kust van Huatulco om oog in oog te gaan staan met de roofdieren. Maar dan breken de kabels af en zakken de zussen in de haaienkooi diep de zee in. De meiden moeten ene plan bedenken om terug te komen bij de boot. Kan jij niet wachten om deze thriller met je zus te zien? Als ze geen last heeft van claustrofobie, tag haar dan nu meteen!

Wil jij twee gratis kaartjes winnen voor deze nieuwe spannende film? Like dit bericht op Facebook en tag degene met wie je naar de bios wil. Donderdag 22 mei maken we de winnaar bekend op Facebook.

BRON: DUTCH FILMWORKS

Booking.com