avatar
     
Blogs

De Jaarhoroscoop

'Mijn jaarhoroscoop zegt dat er in 2017 een emotioneel bevredigende liefde ontstaat'

Horoscopen zijn de grootste bullshit van de wereld. Het is natuurlijk onzin dat alle mensen die in dezelfde maand geboren zijn opeens hetzelfde karakter hebben. Dat kan gewoon niet! Maar toch betrap ik mijzelf er op dat ik elke ochtend naar de laatste pagina in de Metro grijp als ik in de trein zit. Niet te vergeten de jaarhoroscoop elke december. Dat is echt smullen!

Ik ben Vissen en in 2017 word mijn persoonlijke leven gedomineerd door gebeurtenissen die het gevolg zijn van een reeks eclipsen in februari. Februari 2016 was niet een top maand: mijn relatie ging naar zes en een half jaar over en dat was verdrietig. Maar 2017 bracht mij iets moois: ik ontmoette L. Behoorlijk mooi gevolg van een eclips!

“Volgens de sterren is mijn prela met L. gedoemd te mislukken want hij is een Stier”

Vissen zijn over het algemeen sensitief, gepassioneerd en empathisch. Daarnaast zijn Vissen vrij dominant in bed, al denk ik daar persoonlijk toch echt anders over, maar dat terzijde. Volgens de sterren pas ik perfect samen met het beschermende karakter van een Kreeft, Schorpioen of andere Vissen. Volgens de sterren is mijn prela met L. gedoemd te mislukken want hij is een Stier. Stieren houden van rust, zijn koppig, willen graag vastigheid en hebben een intens verlangen naar liefde.

Die rust, koppigheid en verlangen naar liefde bij L. klopt als een bus. Maar die vastigheid? Volgens mijn horoscoop is het van belang dat ik zelf het initiatief neem, eisen stel en voorwaarden creëer waaraan mijn nieuwe liefde moet voldoen. Overigens zegt mijn jaarhoroscoop dat er een emotioneel bevredigende liefde ontstaat en als ik al twijfels heb over de afloop, die in oktober als sneeuw voor de zon verdwijnen. Nog een paar maanden geduld dus!

Booking.com