avatar
     
Lifestyle

Nieuwe drielingvlog: is baby Jazzy doof?

Triplets by Tas & Vil: een van de baby's slaagt niet voor de gehoortest

Kersverse ouders Natasha en Vilmar vloggen lekker door. Nu de drieling Jazzy, Layla en Djé thuis is verschijnen er regelmatig nieuwe video’s op hun YouTubekanaal ‘Triplets by Tas & Vil’. Het is mooi om te zien hoe ze zich ontwikkelen als ouders van drie piepkleine kindjes.

Natasha vertelt op camera zo rustig en natuurlijk hoe de kraamtijd is voor haar. Heb je eindelijk tijd om zelf even te douchen en dan ding dong- iemand van het consultatiebureau aan de deur, terwijl je haar nog nat is en je graag even wilde gaan zetten voor een klein make-up. Het is voor een moeder van één baby allemaal al erg herkenbaar, dus ik kan me helemaal voorstellen hoe druk het moet zijn als je drie minimensjes moet verzorgen!

In hun laatste vlog vertelt Natasha dat een van de drie, baby Jazzy, de gehoortest niet goed heeft doorstaan. Ze schrijft: “de zwangerschap en bevalling van een drieling brengt al de nodige risico’s met zich mee. Maar alles leek zo goed te zijn gegaan! Is er dan toch nog iets niet ok met een van onze baby’s? Je kijkt mee naar iets minder goed nieuws en we gaan een spannende tijd tegemoet! Laten we hopen op het beste!”

Inmiddels is duidelijk dat baby Jazzy deze week terecht kan bij het audiologisch centrum voor een uitgebreid gehooronderzoek. Wij wensen Tas & Vil veel sterkte en hopen dat de uitkomst positief is. Benieuwd naar de vlog? Je kijkt hem hieronder.

BRON: TRIPLETS BY TAS & VIL

Booking.com