avatar
     
Lifestyle

Eerste Newborn Spa in Nederland geopend

'Wellness mogelijkheid voor baby's van 10 dagen tot 8 maanden'

Sarita Langenhof ontving gisteren de eerste baby’s in haar Newborn Spa in Almere. De onderneemster was drie jaar bezig om deze droom te verwezenlijken. In het buitenland is het concept heel bekend, vertelt Sarita in Shownieuws. Vooral in Azië zie je veel wellness mogelijkheden voor baby’s, Sarita dacht: “dit is geweldig, dit moet Nederland ook hebben!” Het ‘floaten’ in het warme water biedt volgens de eigenaresse van de spa zowel de motorische als fysieke gesteldheid vele voordelen.

Op Moederdag waren de zeven weken oude Jens en de drie maanden oude Jeremy waren Sarita’s spabezoekers. Niet alleen de baby’s, maar ook de moeders zijn tevreden over het eerste wellness centrum voor baby’s in Nederland. Zo zegt de moeder van Jens: “Volgens mij vindt hij het ontzettend lekker. Hij vindt een badje thuis al fijn, maar als ik dit zo zie is hij zo ontspannen!”

Na het floaten krijgen de baby’s nog een ontspannende massage: helemaal zen kunnen zij aan een nieuwe week beginnen. De band tussen ouder en kind versterken is wat Sarita hoopt mee te geven. Dat is de beste start die je als kind kunt wensen en je kind vormt tot een sterke volwassene.

Wil je meer informatie? Dit is de site van Newborn Spa!

BRON: HART VAN NEDERLAND/ NEWBORN SPA

Booking.com