Blogs

Een flinke hap liefde

'Ik kus je in je nek en dwaal met mijn tong richting je oor. Ik bijt er speels in… ’AUW!'

Ik zit op je schoot en leg mijn handen in je nek. Ik glimlach en trek je dichter naar me toe. We zijn nu een paar millimeter van elkaar verwijderd. Mijn hart bonst van opwinding en ik ben zenuwachtig as hell. Dit is perfect. Jij. Deze avond. Je 1 meter 92. Je rete knappe gezicht. De zwoele liedjes die je zingt over de liefde. Ik staar naar de twinkeling in je diepbruine ogen. Dezelfde ogen die mij twee weken geleden hebben verleid op een strandfeest in Scheveningen. Nu ben je hier, bij mij en wil ik dat deze avond nooit meer voorbij gaat. Ik kus je op je wang. Boven je lip. Naast je lip. Heel kort. Heel plagerig. Je hapt naar een zoen maar ik geef me nog niet gewonnen. Eindelijk. Je neemt de leiding over en drukt je lippen stevig op de mijne. Dan ben ik weer aan zet. Ik kus je in je nek en dwaal met mijn tong richting je oor. Ik bijt er speels in… ’AUW! Wat doe je!’ roep je keihard. Je duwt me van je af, springt op en kijkt me vol afschuw aan. ‘Ja doei. Je fuckt’ zeg ik lacherig. Maar je fuckt niet. Je bent bloedserieus. Ik snap er niks van. Ik beet zachtjes, toch? Je pakt je gitaar, je autosleutels en je jas. Weg ben je. Stomverbaasd verbaasd laat ik me achterover in de bank vallen….blijkbaar heb ik een gevoelige snaar geraakt.

Wil je alvast meer lezen van Natascha! Dit is haar eigen blog

Booking.com