avatar
     
Blogs

De eerste logeerpartij bij L.

'Ik functioneer niet meer als ik kriebels in mijn buik heb en bij hem in de buurt ben'

Tags: ,

Er zijn mensen op deze aardkloot die daten leuk vinden. Ik daarentegen vind daten echt de hel op aarde. Hoewel mijn dating perikelen voor mijn vrienden verhalen zijn om je vingers bij af te likken, vind ik het behoorlijk ongemakkelijk om met een volslagen onbekende in de kroeg te zitten en de beste versie van mijzelf te laten zien. Maar gelukkig is er iemand die door mijn doodsangsten kan kijken, namelijk L.

Na het eerste logeerpartijtje bij mij thuis en de geslaagde ontbijtsessie, is het mijn beurt om bij hem te slapen. En daar zie ik best tegen op. Ik kan namelijk niet bijster goed functioneren als ik kriebels in mijn buik heb en bij hem in de buurt ben. De kilo’s vliegen er af omdat ik geen eetlust meer heb en ik heb inmiddels een chronisch slaaptekort ontwikkeld omdat ik er niet aan kan wennen dat er na een jaar weer een man naast mij ligt die ik echt leuk vind. Maar goed: tandenborstel en schone slip mee and I am good to go!

“Niet zelfverzekerd zijn is toch alles behalve sexy?”

Gezien het feit dat L. samen woont met een paar vrienden is het onoverkomelijk dat ik hen ga ontmoeten. Dat zorgt voor behoorlijk wat onrust in mijn lijf. Ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik volledig dicht ga klappen terwijl ik weet dat ik op zijn huisgenoten echt geen indruk hoef te maken. Alleen op hem. Vriend één loopt binnen en bam: ik ben stil. Na een paar minuten ebt dat zenuwachtige gevoel weg. L. zegt dat hij het schattig vindt, maar ik kan mij dat niet voorstellen. Niet zelfverzekerd zijn is toch alles behalve sexy? Ik wil er niet teveel bij stil staan en vind het hoog tijd dat we naar bed gaan.

Na wederom een nacht zonder al te veel slaap, moet er gewoon weer gewerkt worden. Ik pak mijn spullen in maar besluit dat de tijd er rijp voor is om mijn territorium af te bakenen. Vanaf nu pronkt mijn tandenborstel op zijn wastafel.

Booking.com