avatar
     
Health

Epische faalweek

'De week draaide meer om paaseieren en prosecco dan lijnen'

De afgelopen week draaide het op mijn werk voornamelijk om de release van een film en privé draaide het meer om paaseieren en prosecco dan #eeflijnt en #lindalijnt. Vanwege het vele overwerken en een heftige verkoudheid schoot sporten er ook bij in. Kortom: een epische faalweek. Ik begon de week nog met goede moed pakte mijn grote collectie dieet en healthy lifestyle boeken erbij om gezonde recepten te zoeken om voor mijn familie een gezonde paasbrunch te bereiden. Uiteindelijk had ik op paaszaterdag enorme behoefte aan uitslapen/uitzieken en had vriendlief om 12.00 uur de auto nodig, wat resulteerde in de race ‘flikker binnen dertig minuten alles wat je ziet in je supermarktkar waarvan je denkt dat mensen het eten op een paasbrunch’.

Van paasstol, roomboter tot croissants, saucijzenbroodjes en wijn ofwel, denk aan vet en ongezond en het zat bij mij in die kar. Gezellig was het wel met Pasen, dat dan weer wel. Mijn moeder had nog heel lief speciaal voor mij gezonde omeletjes met asperges gemaakt en meegebracht, leuke ‘healthy’ afwisseling op mijn obese tafel. Nu zou je denken; je gaat nu in een neerwaarste spiraal. Maar nee, hier stopt het. Vanaf gisteren gaan we gewoon de goede kant weer op met salades, lichte soepjes en heb ik zelfs vandaag twee heerlijke traktaties op kantoor afgewezen. Dat wijntje wordt weer bewaard voor het weekend en chips op commando weer verstopt. Ik ga gewoon nog even door als Linda stopt. Vanavond weer die tennisbaan op en morgen weer hóppa naar de sportschool. Ik eindig voor nu dan ook maar met de toepasselijke quote:

One who doesn’t know what it’s like to fail, will never truly know how it feels to win
#eeflijnt(weer)

Eef

 

Booking.com