Blogs

Tongen op afspraak

'Op onze allereerste date zoenen zonder elkaar eerst gedag te zeggen; dat is de afspraak'

“Ok, ik ga fietsen. Ready?”, appt hij. Nee, ik ben helemaal niet ready! Ik ben vreselijk misselijk en het liefst wil ik heel hard schreeuwen. Ik ga iets doen wat niet veel mensen doen. Mijn vriendinnen keken me ook verbaasd aan, toen ik het aan ze vertelde. Maar daarom is het ook zo leuk en spannend…

De trein staat stil. This is it: het moment waar ik al een week naar uitkijk. Ik stap wankelend uit en haast me naar de wc’s op perron één om daar nog een snelle spiegelcheck te doen. Terug in de stationshal loop ik naar de poortjes aan de voorkant en bliep ik uit. Binnen een paar seconden sta ik buiten. “Hallooo Amsterdam”. Rechts van de fietsenstalling is de plek waar het gaat gebeuren. Elke fietser die ik voorbij zie komen maakt me nerveus. Ik loop wat zenuwachtig heen en weer en probeer een juiste plek te vinden voor het moment suprême. Je appt, “over 3 minuten ben ik er.”

Je komt aan op een blauwe Amsterdamse fiets. Je hebt een zwarte NY-pet op, die herken ik van je Innercircle-profiel. Je fietst recht op me af (a man with a mission) en zet je fiets vlak voor mijn neus stil. Het woord ‘hallo’ slik ik net op tijd in. Jij bent er klaar voor, ik nu ook. Op onze allereerste date zoenen zonder elkaar eerst gedag te zeggen; dat is de afspraak. Geen gelul, direct een tong erin. Met één hand houd je je fietst vast, met je andere hand duw je me tegen je aan. Je kijkt me strak aan en zoent me. De spanning die we weken lang via de app hebben opgebouwd proef ik terug in je manier van zoenen…je tong voelt heftig maar megalekker. “Zo! Hebben we dat alvast gehad”, zeg ik lacherig. Ik geef je een hand. “Hi ik ben Natascha, drankje dan maar?”

Wil je alvast meer lezen van Natascha! Dit is haar eigen blog. 

Booking.com