avatar
     
Health

No pain, no gain

'Met mijn bijna niet bestaande conditie heeft Carlos mij binnen aan aantal minuten aan het hijgen en puffen'

Linda en ik zijn nu op de helft, en ik sta aan het begin van mijn vierde ‘healthy lifestyle’ week. Was ik twee weken geleden nog heel erg gefocust op mijn eetgewoontes, de afgelopen week ging het bij mij helemaal om het sporten. Dat mooie weer, van die blije springende lammetjes in de weide, het motiveert online shoppen – maar mij ook om mijn lijnbest te doen. Leuk hoor, afvallen, maar van dat slappe vel is ook niet aantrekkelijk op het strand- dus een poging spiermassa kweken is een goede oplossing.

Een persoonlijke bijkomende geluksfactor is dat het (buiten)tennisseizoen weer begonnen is: daar waar ik enkel naar de sportschool ga omdat het ‘moet’; tennissen vind ik heerlijk. Ik moet er eerlijkheidshalve wel bij zeggen dat mijn lijf na vier avonden sporten aanvoelt alsof er een traktor over me heen is gereden. Nadeel van het mooie weer is dat ik niet de enige ben die ‘de sportgeest’ (alias kuhuuutt ik moet weer in m’n zomerkleren passen straks-geest) heeft gekregen. Het is ineens zo druk op de sportschool dat ik wel een beetje jaloers ben op Linda haar enorme privé sportzolder!

“Met mijn bijna niet bestaande conditie heeft Carlos mij binnen aan aantal minuten aan het hijgen en puffen”

Maar niet gevreesd, de Carlos Lens app is binnen handbereik. Helaas heb ik nog geen smart tv dus het wordt na drie kwartier klootviolen (een kind kan de was doen) via mijn laptop naar Apple tv gestreamd. Salontafel aan de kant, matje ervoor, gordijnen dicht (niet geheel onbelangrijk, die arme buurman van me) en hoppa; daar is een blije Carlos op mijn tv! Met mijn bijna niet bestaande conditie heeft hij mij binnen aan aantal minuten aan het hijgen en puffen. Maar zoals het gezegde luidt: no pain, no gain. Of dit de volgende keer niet boven kan vraagt mijn vriend. Nee. Is mijn antwoord. Carlos is trots op me en ik voel me best lekker na deze workout. En echt, als ik het kan? Dan jullie ook. Uiteraard mag ik daarna van mezelf met een (half) glaasje rosé op de bank een nieuwe bikini uitzoeken als beloning, maar dat terzijde.

Liefs! Eef

Booking.com