avatar
     
Blogs

Juul krijgt geen genoeg van ’21’

'Ik betrap mijzelf er op dat ik nog aardig wat van hem kan leren op seksueel gebied'

Tags: , , ,

Ik heb 21 al een week niet gezien en we hebben ook nauwelijks contact gehad. Waarom? Hij wil afstand bewaren. Het komt hem te dichtbij en dat wil hij niet toelaten. Die verdomde gevoelens ook altijd! Ik verzeker hem nogmaals dat ik niet verliefd ben en ook geen relatie met hem wil. Puur de lusten! Dit uitgesproken te hebben, spreken we af bij hem thuis. Weer gaat er een wijnfles open en weer eindigt het hetzelfde: in bed. Misschien moet ik mij ook maar eens gaan inschrijven bij de AA.

Ik betrap mijzelf er op dat ik nog aardig wat van hem kan leren op seksueel gebied. Ik ben echt niet bleu, maar de ideeën waar hij soms mee komt, daar heb ik nog nooit van gehoord. Zoals het leggen van een kussen onder je buik tijdens de seks. Een collega noemt het de baarmoederpolka. Dat is het inderdaad! Een lange nacht wordt het niet. ’s Ochtends moet ik moet er vroeg uit terwijl hij nog heerlijk in bed ligt.

“Een sleutel? Is dat niet iets dat je geeft als het serieus begint te worden?”

Er verstrijkt weer een week met weinig contact, maar ik heb zin om hem te zien dus ik app hem of hij al plannen voor de avond heeft. Hij belt mij meteen terug. Hij kan helaas niet maar vraagt of ik een avond later wil komen. De volgende dag staat de avond ineens op losse schroeven. Hij moet overwerken maar laat elk uur weten hoe het er voor staat. Om 21.00 uur wil hij het afblazen, maar ik vind het idioot dat ik de hele avond op hem zit te wachten dus niet veel later sta ik voor zijn deur. Vijftien minuten later komt hij aanrijden. Hij wil een sleutel voor mij laten maken zodat ik er altijd in kan. Een sleutel? Is dat niet iets dat je geeft als het serieus begint te worden? Ik reageer heel laconiek en doe alsof het geen big deal is, maar ondertussen gaan alle alarmbellen bij mij af! De beste man wil afstand, ik geef aan dat ik niks van hem wil en ondertussen wil hij dit. Verwarrend.

De wekker gaat om 06.00 uur. Ik zie hoe hij zich aankleed en met zijn handen door zijn haren gaat. Alles in mijn lijf schreeuwt dat ik hem weer in bed moet trekken, maar de moeheid heeft de overhand. Toch stap ik uit bed omdat ik dorst heb. Ik sta voorovergebogen bij de kraan. Hij wikkelt zijn armen om mij heen en zoent mij gepassioneerd in mijn nek. Maar daar blijft het bij. Hij doet zijn jas aan, geeft mij een kus op mijn voorhoofd en gaat weg. Nu ik het rijk voor mij alleen heb wil ik op onderzoek uit, maar ik besluit integer te zijn en ga alleen op zoek naar een stukje papier en een pen. Ik schrijf een lief maar kort tekstje en leg dit op zijn kussen. Ik doe mijn jas aan en trek de deur achter mij dicht. Niet wetende dat dit onze laatste nacht samen is geweest.

Booking.com