avatar
     
Food

Van Herman’s cheesecake tot David’s schnitzel

Voor de die hard fans: Boer zoekt Vrouw Magazine

Terwijl de zoektocht naar liefde op televisie richting ontknoping gaat, zoeken de hoofdrolspelers in het magazine Boer zoekt Vrouw de rust van hun ruime boerenkeuken op. De exclusieve Boer zoekt Vrouw culi-special ligt nu in de winkel. De boeren vertellen over hun eetgewoonten en doen (moeders) keukengeheimen uit de doeken. Van Hermans cheesecake en dé favoriete barbecuegerechten van Olke en Riks tot de schnitzel van David en Marcs ultieme – je raadt het al – tilapia recept.

Het oer-Hollandse AGV’tje – aardappelen, groente, vlees – wordt in de keukens van de boeren uit het KRO-NCRV-programma Boer zoekt Vrouw nog altijd veel gegeten. Maar ze kijken ook over de grens! Wat de Nederlandse boer in het buitenland niet kent, dat eet hij wél: boer Olke gooit heel Amerikaans een lap vlees op de barbecue, boer David eet het liefst een Duitse schnitzel en boer Marc geeft elke dag een andere draai aan zijn tilapia.

In het magazine vertelt boer Riks dat hij er naar uitkijkt om voor zijn toekomstige vrouw een hamburger op de barbecue te gooien en een aardappelsalade te maken. Ook Olke vindt samen eten erg romantisch. Herman’s grootste droom? Samen met zijn nieuwe liefde groente uit eigen tuin eten… Benieuwd? Het magazine ligt in de winkel!

 

 

Booking.com