avatar
     
Lifestyle

Romantische zomerbaan

Beroemd Frans wijnhuis zoekt druivenplukkers

Altijd al gedroomd van een Provençaalse ‘vakantie’ tussen de wijnranken? Het beroemde wijnhuis OTT in de Var zoekt druivenplukkers voor zijn domeinen in La Londe, Le Castellet en Taradeau, in samenwerking met de Pôle emploi van Hyères.

Er zijn 55 banen te vergeven en de pluk begint zo ongeveer in september. Solliciteren kan op 29 en 30 maart (La Londe, Le Castellet) en op 4 en 5 april 2017 (Taradeau). Je krijgt dan meteen een rondleiding op het château en uitleg over wat er zoal bij wijnmaken komt kijken.

Misschien romantiseren we dit in ons hoofd, maar wat lijkt ons dit heerlijk… Druiven plukken in de zon, zonder stress, spanning of mobiele telefoon: mindfulness pur sang!

Op de volgende websites kun je je inschrijven:

La Londe
Le Castellet
Taradeau

Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan dit filmpje!

Booking.com