avatar
     
Blogs

Juul (29) gaat naar bed met haar 21 jarige kroegmatch

'Hij is zo dominant dat ik niet de kans krijg om iets bij hem te doen'

Gezien het feit dat 21. en ik onder een tijdsdruk staan gaat het niet verder dan een beetje vozen. Hij moet naar een verjaardag en ik moet ook weg. Als blijkt dat mijn trein niet gaat, besluit ik die avond thuis te blijven. Ik zie een twinkeling in zijn ogen. Hij vraagt of hij mag blijven slapen maar adviseert mij om alvast naar bed te gaan om wat slaap te pakken. Ik schijn het nodig te gaan hebben.

Ik ben al in een diepe slaap als hij om 01.00 uur aanbelt. Ik strompel naar beneden, laat hem binnen en duik mijn bed weer in. Hij komt er bij liggen en het is meteen duidelijk: ik ga een wilde nacht tegemoet! Hij is zo dominant dat ik niet de kans krijg om iets bij hem te doen. Elke keer als ik iets probeer word ik hard teruggeduwd. Aan de ene kant frustrerend, aan de andere kant enorm opwindend. Als het mij toch lukt om bovenop hem te klimmen zie ik in zijn ogen dat hij het lastig vindt om de controle te verliezen. Niet veel later lig ik weer als een zeester op mijn rug en val ik uiteindelijk in een diepe slaap.

“Er schiet een gesprek open met een dame die zegt dat ze niet kan wachten tot woensdag”

De volgende dag spreken we weer af. We hebben leuke gesprekken over hoe wij relaties graag zien en spreken naar elkaar dat wij niks van elkaar willen, behalve de lusten. Ik vraag hem wel of hij het met anderen doet, puur voor mijn eigen gezondheid. Hij verzekert mij dat dit niet het geval is en we gaan verder waar we de vorige nacht waren gebleven.

Als hij de volgende ochtend uit bed stapt, vraagt hij mij zijn telefoon aan de oplader te leggen. Als ik dat doe schiet er een gesprek open met een dame die zegt dat ze niet kan wachten tot woensdag. Ik word boos. Niet omdat hij het met anderen doet, maar omdat hij daarover liegt. Ik confronteer hem, maar hij loopt driftig weg.

Niet veel later appt hij dat het hem spijt. Ik reageer niet. Hij appt weer dat hij het een klotesituatie vindt en niet weet wat hij er mee aan moet. Ik leg hem uit dat ik het niet waardeer als iemand tegen mij liegt.

Meteen daarna bel ik de dokter om een afspraak te maken voor een SOA-test. Ik kan pas over twee weken terecht vanwege de incubatieperiode. De dame aan de lijn begint mij de les te lezen over veilige seks en dat ik gezien mijn leeftijd toch wel beter moet weten. Ik voel mij echt een ontzettende muts!

De volgende dag belt 21. Ik heb eigenlijk geen zin om op te nemen, maar doe het toch. Hij wil laten weten dat hij de afspraak met die griet vanavond heeft afgezegd omdat hij zich lullig voelt naar mij toe. Ik vind dit uiteraard volkomen terecht en bedank hem.

Einde gesprek!

 

FOTO: PEXELS

Booking.com