avatar
     
Meanwhile

Share some kindness

Instaswap

Vorig jaar zag ik op mijn Instagram tijdlijn iets superleuks voorbij komen: Instaswap. Ik was meteen enthousiast en nam mij voor om mijzelf bij de volgende editie op te geven. Inmiddels is de inschrijving voor de volgende editie van Instaswap geopend en heb ik mij natuurlijk meteen opgegeven.

Instaswap draait om het uitwisselen van aardigheidjes die je koopt op basis van iemands Instagram profiel.

Bij Instaswap krijg je een Instagram profiel en adres van iemand die zich ook heeft opgegeven voor Instaswap. Aan de hand van iemands Instagram profiel koop je een aardigheidje. Jij krijgt ook een aardigheidje opgestuurd van degene die jouw profiel heeft gekregen. Het bedrag bepaal je helemaal zelf. Het gaat uiteraard niet om hoeveel je koopt, maar om het idee dat je een aardigheidje koopt voor iemand die je eigenlijk helemaal niet kent.

Ik word hier helemaal gelukkig van!

Meedoen? Neem een kijkje op Instaswap. Opgeven kan t/m 2 april.
Booking.com