avatar
     
Blogs

The Inner Circle: het elitaire zusje van Tinder

Juul slaat een nieuwe weg in

Ik ben een beetje uitgekeken op Tinder en heb op aanraden van een collega The Inner Circle gedownload, het elitaire zusje van Tinder. Het is een app waarbij je toegelaten moet worden en wat in feite een nog grotere vleeskeuring is. Ben je niet knap, hoogopgeleid of succesvol genoeg? Dan kom je er niet in. Ik vind het confronterend. Ik kan zien wie mijn profiel bekijkt, wie mij een ‘knipoog’ stuurt en ik ontvang berichtjes van mannen zonder dat ik een match ben. De ene na de andere slechte openingszin komt voorbij, maar bij D. blijf ik hangen. We chatten wat, wisselen nummers uit en plannen een date voor volgende week.

Het weekend voorafgaand ben ik weer in de stad en het toeval wil dat D. twee kroegen verderop aan het feesten is. D. vraagt of ik een drankje kom doen om het ijs alvast te breken voor de aankomende date. Ik merk dat ik eerst even wat moed moet indrinken. Ondertussen sta ik ineens oog in oog met 21. Hij zoent mij gepassioneerd maar ik duw hem van mij af. Ik leg hem uit dat mijn date twee kroegen verderop staat. Als 21. weer naar buiten loopt, loop ik naar D. Hij staat achterin de kroeg met een vriend die niet meer in staat is fatsoenlijk een gesprek te voeren. Gelukkig is D. beter aanspreekbaar. Het is gezellig, maar ik voel geen spanning. Gewoon een leuke vent. Na een half uur weet ik genoeg en zeg ik dat ik weer terug ga. Hij loopt met mij mee. We zeggen elkaar gedag en we geven elkaar drie kussen op de wang. Van een echte date zal het nooit komen.

Ik ren als een idioot naar de winkel om fatsoenlijke lingerie te kopen

Mijn veel te jonge vlam 21. is nog niet weg of ik bel hem. Niet veel later komt hij weer binnen lopen. Ik voel een enorme aantrekkingskracht maar ik maak hem duidelijk dat dit echt niet kan vanwege het leeftijdsverschil. Hij vindt dat ik niet zo moet zeuren en dat ik er gewoon van moet genieten. We tongen er nog even op los en gaan dan elk ons eigen weg.

De volgende dag appt 21. of ik die avond thuis ben. Ik voel de bui al hangen en ren als een idioot naar de winkel om fatsoenlijke lingerie te kopen. Als een echte Bridget Jones ligt mijn la vol met enorme oma-onderbroeken. Want voor wie moet ik sexy lingerie dragen dat eigenlijk helemaal niet lekker zit?

Ik ben er inmiddels helemaal klaar voor. De bel gaat, ik doe open en daar staat hij! Zo knap! We lopen naar boven, ik schenk wijn in en voordat ik het weet liggen we ordinair te zoenen op de bank. Hij trekt mij omhoog, duwt mijn gezicht tegen de muur en zoent mij hevig in mijn nek.

Heb ik hier te maken met een echte Christian Grey?

Booking.com