avatar
     
Blogs

Gin-tonics en tongen in de kroeg

'Sinds ik vrijgezel ben voel ik de behoefte de bloemetjes buiten te zetten'

Sinds ik weer vrijgezel ben voel ik ontzettend de behoefte om in het weekend flink de bloemetjes buiten te zetten. Mijn lieftallige vriendinnen voelen die behoefte iets minder, dus nemen mijn gay best friends mij met liefde mee op sleeptouw. Gay stappen is eigenlijk heel erg fijn, ik hoef mij nooit zorgen te maken dat ik word lastig gevallen door hitsige mannen, tot die ene avond…

Ik loop niet meer helemaal recht op mijn benen, de gin-tonics hebben er behoorlijk ingehakt, maar ik vind dat er nog even gedanst moet worden! K. en T. lopen alvast naar achter terwijl ik nog even met de barman sta te kletsen en drankjes bestel. Met drie Spa Rood wurm ik mijzelf vervolgens door de mensenmassa naar achter. Voordat ik het goed en wel door heb, pakt een Fransoos mij van achter beet en begint ranzige dingen in mijn oor te fluisteren. Heel even voel ik dat zijn tong mijn oorlel bereikt. K. en T. komen niet meer bij van het lachen, maar voelen tegelijkertijd niet de noodzaak om mij te redden.

De rest van de nacht sta ik ordinair te tongen in een homokroeg

Ik zie in mijn linkerooghoek dat K. met een ontzettend knappe jongen staat te praten. Aangezien we in de Montmartre staan, verwacht ik dat K. er met hem vandoor gaat, maar hij staat heel indringend naar mij te kijken. K. zegt tegen hem: zoen haar gewoon, dat vindt ze leuk want dan is ze van de Fransoos af! Als een soort magneet worden we naar elkaar toegetrokken en hij zoent mij. Intens! De rest van de nacht sta ik ordinair te tongen in een homokroeg.

Van al dat getong krijg ik honger en ik wil gaan. Ik pak mijn jas en loop naar buiten. Mijn partner in crime loopt achter mij aan. Hij vraagt hoe ik heet en vervolgens mijn telefoonnummer. Hij geeft mij een kus en loopt weg. Niet veel later krijg ik een appje van hem met de tekst: ‘X’. K. komt ook naar buiten en vertelt mij dat de beste man 21 is. Ik schaam mij dood. Sinds wanneer ben ik een cougar?

Een week later beland ik weer in de stad. Ik sta wild te dansen als ik 21. binnen zie lopen. Ik merk dat ik verstijf, maar ik doe alsof ik hem niet zie en houd mij een beetje afzijdig. Ik besluit naar buiten te lopen om een sigaret te roken, maar ineens sta ik oog in oog met hem. Hij zoent mij gepassioneerd maar ik duw hem weg. Mijn aanstaande date (daarover volgende week meer) staat twee kroegen verderop te feesten en ik wil niet dat zijn eerste indruk van mij is: slet! 21. snapt dit volledig en gaat weer naar binnen.

Ineens snap ik het spelletje ‘hard to get’.

Booking.com