avatar
     
Talk

Je kunt binnenkort TROUWEN in Disneyland Parijs!

Laat de boze stiefmoeder niet in de buurt van de bruidstaart komen...

Om nog even in de liefdevolle Valentijnssferen te blijven… Wist je dat je binnenkort je grote liefde het ja-woord kunt zeggen in Disneyland Parijs? HOE gaaf is dat?!

In Disneyworld Florida was dit al een tijdje mogelijk, maar nu kunnen we ook gewoon in de auto (met blikjes erachter!) naar Parijs stappen voor een huwelijksfeest. Je hebt keuze uit twee arrangementen.

Met het Royal Wedding Collections arrangement kun je helemaal zelf de invulling van je dag bepalen. Alles kan en alles mag. Ik zou dan graag de glazen muiltjes van Assepoester lenen om samen met mijn Prince Charming op het paard rond te galopperen door het allerleukste park van Europa. Misschien dat de zeven dwergen ook uitgenodigd worden voor een borreltje!

Je kunt ook kiezen voor het Romantic Wedding Collections arrangement, je bruiloft krijgt dan een bepaald thema waar alles aan wordt gekoppeld. Ook tof, ik denk dat ik dan voor een Alladin-bruiloft zou kiezen. Ik zie het al helemaal voor me.

Hopelijk heb je wel wat centjes op zak, want voor een Disneybruiloft ben je minstens 35.000 euro kwijt. Even doorsparen dus….

Booking.com