avatar
     
Talk

Top 5 irritant gedrag van stelletjes op social media

"Je bent mijn alles en ik wil echt nooit meer zonder je!"

Stelletjes die via Facebook, Instagram en Snapchat aan elkaar laten weten hoe fijn hun relatie is- iedereen kent ze. Niks fijner dan een mooie en heerlijke relatie, maar waarom moeten sommige lovebirds dit te pas en te onpas via social media delen? Persoonlijk vinden we het romantischer en intiemer om het bij je grote liefde persoonlijk te houden, maar daar denkt anno 2017 niet iedereen zo over. En geloof ons, we hebben het niet over een leuke foto samen met je liefje op zijn tijd, dat is alleen maar schattig en leuk.

Ben je het met ons eens? Dan kun je ons vast vinden in onze top 5 van irritant gedrag van stelletjes!

  1. De liefdesverklaring op Facebook. “Je bent mijn alles en ik wil echt nooit meer zonder je!” Nou prima: zeg het hem of haar in real life, en als je niet langer kan wachten: bel, app, sms, whatever! Waarom Facebook? Why!?
  2. Je liefde taggen in een diepzinnig artikel als ‘Je weet zeker dat je de ware liefde hebt gevonden als…’. Ohja… Dat doe je zeker voor hem of haar. NO WAY! Dat doe je om anderen ervan te overtuigen hoe goed je relatie is. For sure.
  3. Een tekst aan hem als statusupdate op Facebook over jullie kind. Zo zag ik laatst een vrouw die haar man had getagd bij een filmpje van haar kind die ‘klap eens in je handjes’ niet mee zong. “Kijk nou Bram! Tijntje weigert nog steeds te zingen! HA HA HA! <3 <3 <3”. Brrr. A. Alsof het je man überhaupt interesseert B. Hij is aan het werk. C. Als hij het echt MOET zien, stuur hem dat filmpje dan door via WhatsApp.
  4. Wat überhaupt heel erg is als je als vrouw continu reageert op de foto’s van je vriend of man. Hij stelt een nieuwe (knappe) profielfoto in en jij typt in de comments: “For ever mine! Love you schatje!!!” Naar ons idee kan dit maar één ding betekenen, je wilt aan zijn andere 500 vrienden waaronder 10 exen en scharrels laten weten dat hij bezet is. Don’t do it.
  5. Reageren op berichten en dan iets zeggen waar niemand behalve de liefde zelf iets van begrijpt: “Oh Rene, weet je nog die ene keer na de bbq van Jeroen & Anja… <3 <3 HA HA HA! Dat gaan we zaterdag anders doen!” Zucht… Allergische reacties all over the place!
Booking.com