avatar
     
Lifestyle

‘Je bent groter dan je denkt, creëer een geweldig 2017’

Motivatiemaand 'Sanny Zoekt Geluk'

Al eerder schreef ik een stukje over deze ontzettend leuke vlogger: Sanny Verhoeven. Met haar blog ‘Sanny Zoekt Geluk‘ motiveert en inspireert ze haar volgers naar een beter en gelukkiger leven. Ik vind Sanny’s filmpjes erg leuk om te kijken en steek ik er ook echt iets van op. Net als ik is Sanny een groot fan van Tony Robbins, zijn quotes en theorieën komen dan ook regelmatig voorbij.

Januari is motivatiemaand: elke dag komt er een kort motivatiefilmpje op Sanny Zoekt Geluk. Sanny motiveert je om doelen te stellen en deze te behalen. Ze geeft je tips over wat je kunt doen als het even moeilijk is en deelt daarbij ook eigen ervaringen. Wat ik heel fijn vind aan haar filmpjes is dat Sanny heel realistisch is. Ze zorgt ervoor dat er weinig afstand tussen jou en haar is en doet zichzelf niet voor als één of andere #perfect #fitgirl. Hierdoor krijg je ook echt een idee dat jij het óók kunt.

Hieronder een overzicht van de eerste 5 motivatiefilmpjes. Volg haar YouTube-kanaal zodat je niks mist!

Dag #1

Dag #2

 

Dag #3

Dag #4

 

Dag #5

Booking.com