avatar
     
News

Aan wie geef jij je kerstboom?

Olifanten, beren, chimpansees en tijgers staan in de rij

Traditiegetrouw worden de meeste kerstbomen dit weekend buiten de deur gezet en opgehaald of in sommige gemeenten massaal verbrand, maar er is een veel betere bestemming voor je oude boom. Het  zijn namelijk heerlijke speelinstrumenten voor dieren, dus je kunt er zowaar nog anderen blij mee maken.

‘Lever je kerstboom in!’ actie bij Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort organiseert ook dit jaar de ‘Lever je kerstboom in!’ actie. Zondag 8 januari krijg je bij inlevering van je (uiteraard onbehandelde en echte!) kerstboom je €5,- korting op je entreekaartje. Weekabonnementhouders krijgen van het park een gratis kop koffie of thee.

Volgens de medewerkers van het dierenpark zijn kerstbomen erg populair om aan te knagen, te verslepen en om nagels aan te slijpen. Bezoekers mogen bij inlevering zelf kiezen aan welke diersoort zij de boom willen geven; de olifanten, de beren, de chimpansees of tijgers. Aan wie geef jij je kerstboom?

 

Booking.com